Tukituoteapu Niwelli

Tukituoteapu Niwelli toimii Fysika team`n tiloissa Mäntyharjulla

TORSTAISIN klo 10-13. ( tai sopimuksen mukaan, sukat mitataan yleensä aamulla aikaisin)
Tiedustelut p.040-760 50 90

Tarjontaamme kuuluvat erilaiset pienapu-ja tukivälineet:

  • Tukisukat, lääkinnälliset hoitosukat
  • Vartalontuet: selkä,polvi,nilkka,niska ym.
  • Lonkkahousut/lonkkavyö https://www.kaypahoito.fi/nak07598
  • Pienapuvälineet: Sukanvetolaitteet,tarttumapihdit
  • Liikkumisen apuvälineet: kyynersauvat ja kävelykepit
  • Kuntoutuksen välineitä: Kuminauhat,pallot,faskiarullat
  • Ergonomiset humantool istuimet (katso lisää tästä)
  • Terveystyyny Duqem
Palvelemme , opastamme ja mittaamme asiakkaalle juuri sopivan tukituoteen laadukkaista tuotteista, jos sopivaa tuotetta ei ole saatavilla, pyrimme tilaamaan tuotteen mahdollisimman pian.

Suosittelemme varaamaan ajan, jos sinulle on lääkärin suositus/ maksusitoomus lääkinnällisiin hoitosukkiin,tukihihaan tai hanskaan.

  1. https://www.kaypahoito.fi/nix0004
  2. https://www.kaypahoito.fi/s1106730

Tukisukat:

Tukisukat auttavat verenkiertohäiriöiden ennaltaehkäisyssä sekä hoidossa. Tukisukat on tehty niin, että sukan tuottama paine jalalle jakautuu eri voimakkuudella eri alueille, paine vähenee asteittain nilkasta ylöspäin. Näin jalkojen turvotus vähenee ja laskimoverenkierto kiihtyy.

Istumme tai seisomme paikallamme suuren osan päivästä. Tämä liikkumattomuus hidastaa verenvirtausta, mikä lisää jalkojen turvotusta, suonikohjujen muodostusta ja riskiä veritulppien syntymiseen. Tukisukkien säännöllisellä käytöllä voidaan helpottaa lieviä oireita, väsyneitä ja levottomia jalkoja sekä ennaltaehkäistä hankalampia oireita.

Lääkinnälliset hoitosukat:

Lääkinnällisen hoitosukan / hihan tulisi mieluiten olla lääkärin määräämä ja tarkoin asiakkaalle mitoitettu. Paineluokan määritys/kompression voimakkuus määräytyy turvotuksen ja oireen voimakkuudesta sekä oireen synnyn syistä. Voimakkaamman paineluokan tuotteista hyötyvät mm.säärihaavaa, veritulppan ja syöpää sairastavat . Lääkinnällisiä hoitosukkia/ hihoja hankittaessa asiakkaan terveydentilan tarkistus , ja huomiointi kokonaisuudessaan on tärkeää etenkin ensimmäistä tuotetta hankittaessa. Lääkinnällisen kompressiotuotteen hankintaan osalla asiakkaista on mahdollisuus maksusitomukseen.